***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Атанасов: Подкрепа се търси, а не се носи на тепсия. Москва плаши НАТО с война?


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 13 април   

 

„ Бойко Борисов най-вече пречи, с цел да се случат нещата. Вчера след председателска среща от ГЕРБ чуха най-сетне какво имах да им кажа. Нашето предложение за ротация не е отхвърлено, а от ГЕРБ дадоха обещание да го обмислят и ще забележим какво ще кажат през днешния ден “.

„ Най-ярката връзка сред задкулисието и политическият живот у нас се споделя Бойко Борисов. Няма по какъв начин Борисов да кадрува наше държавно управление “.

***

***

„ Виждам цялостна липса на геройство у Бойко Борисов. 

Ива Митева беше определена, когато ИНТ бяха втори, само че единствено Слави Трифонов е не запомнил това.  

Огромното предпочитание на ГЕРБ е да не поемат отговорността, а да оцапат някой различен “, съобщи журналистът Владимир Йончев. Той е на мнение, че ще се върви на избори октомври, дружно с локалните. 

***

***

С влизането си в зала председателстващият Вежди Рашидов попита има ли нови номинации за поста, с изключение на гласуваните през вчерашния ден.

„ Щом няма, ще продължим съвещанието в сряда от 10 часа. При тази патова обстановка няма какво друго да създадем – по този начин ще имате време да помислите “.

Залата избухна в смях.  

***

„ Ако няма постоянно държавно управление до края на април, служебният кабинет ще внесе в националното заседание плана на Бюджет 2023. Не бих приел предложение за присъединяване в постоянен кабинет. Третият длъжностен кабинет е в ръцете на Румен Радев. Надявам се, че политиците ще намерят допирните точки, които да ги обединят “.

***

По молба на околните чиновници от Първо районно ръководство в Пловдив търсят 63-годишния Владимир Паскалев Гогов. Той населява дом за остарели хора в местността " Юрукала " в землището на хижа Здравец.

СНИМКА ↓↓↓

***

Каймакчийски изиска да бъде пуснат от ареста.

***

В изявление за вестник „ Известия “ Александър Грушко съобщи, че с общите старания на НАТО Балтийският район е бил трансфорат от един от най-спокойните във военно и политическо отношение в " зона на военно съревнование ".

Според Грушко увеличението на границата сред Русия и Алианса с 1200 км след присъединението на Финландия неведнъж усилва риска от боен конфликт.

***

„ Всички украински градове, както и полуостров Крим, би трябвало още веднъж да станат част от Украйна и същинският мир ще пристигна посредством възобновяване на границите на страната “. 

Това съобщи през днешния ден украинският външен министър Дмитро Кулеба, представен от Ройтерс.

***

Работещият против националния интерес на страната си имал споделена с други „ обща обич към оръжията, военното съоръжение и Бог “. По подобен метод се самоопределят и класифицират почитателите на Доналд Тръмп, прочут като „ комфортен за Русия президент “. 

Младият мъж споделил класифицираната информация с група в платформата за незабавни известия „ Дискорд “ (Discord). В групата имало към двадесет и пет мъже и младежи, които споделяли „ обща обич към оръжията, военното съоръжение и Бог “, написа изданието.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР